Az Arcus Udvar Kft. célul tűzte ki, hogy az ügyfelek és a partnerek megelégedettsége mellet egyre magasabb szakmai igényességgel végezze a rábízott, valamint a vállalkozás keretében felvállalt feladatokat A működése során, az ügyfélbarát kommunikációt előtérbe helyezve valósítja meg az ingatlan építési és értékesítései folyamatok rugalmas, szakszerű végrehajtását, valamint a törvények, jogszabályok önkormányzati rendeletek, megrendelői elvárások maradéktalan kielégítését.

Nagy hangsúlyt fektet a beszállítók, alvállalkozók kiválasztására, elvárás feléjük, hogy minőségpolitikánkkal összhangban működjenek közre tevékenységünkben. Tevékenységével kapcsolatos társszolgáltatókkal, megbízókkal korrekt, egymást segítő együttműködést épít ki és tart fenn. A fejlődés szempontjából fontos a dolgozók elégedettsége. A vezetők vállalják, hogy dolgozóik részére az egészséges, biztonságos és jó közérzetet nyújtó munkahely feltételeit megteremtik, a technikai, technológiai eszközök folyamatos fejlesztése mellett. Folyamatosan figyelmet fordítanak a korszerű szakmai ismeretek elsajátítására, alkalmazására, a dolgozók szakmai és minőségügyi ismereteinek, felelősségérzetének fejlesztésére. A társaság valamennyi dolgozója vállalja, hogy azonosul a cégvezetés célkitűzéseivel, munkája során ezeket betartja és legjobb tudásával és felelősségével járul hozzá a célok teljesüléséhez.

HÁZUNKRÓL!

 

Arcus UdvarAz Arcus Udvar a budai oldalon, Óbuda szívében, mindenhez közel, kínál lakásokat bárkinek, aki szeret közel élni a város lüktetéséhez, mégis nyugodt, csendes, zöldövezetben, érzi magát otthonosan. A 7 emeletes háztömb, a Pacsirtamező u. és a Bécsi út között található. Ezen utak közelében több iskolából lehet választani, az általános iskoláktól egészen az egyetemekig. Pár perces séta alatt a Flórián téri piacon és a bevásárló központban találjuk magunkat és szintén pár perces autókázás után az Átrium Euró Center bevásárló központjában lehetünk. A közelben lévő bevásárló központokban, boltok, hipermarketek, mozik, konditermek, várják a modern, haladó életvitellel élő tulajdonosokat. Akik a ház elhelyezkedéséhez hasonlóan a csendesebb, természet közelibb szórakozásokat kedvelik, azok pillanatokon belül a Pálvölgyi barlangban és természetvédelmi területen sétálhatnak, vagy a Hármashatárhegyen túrázhatnak. A központi elhelyezkedésnek hála a terület közlekedése kiváló. Pár száz méterre található a budapesti dugóktól független kötött pályás HÉV, a fonódó villamos hálózat melyek segítségével a metró hálózat is gyorsan elérhető. Természetesen a HÉV-en felül több autóbusz állomásból és villamos állomásból választhat az Önnek legmegfelelőbb útvonal kiválasztása érdekében.

 

A Project befejezésének várható ideje 2018.06.30

Arcus Udvar Mindenhez közel.

 

A központi elhelyezkedés mellett, az Arcus Udvar a III. kerület nyugalmát, kiegyensúlyozottságát kínálja Önnek. Csendes, zöldövezeti környezetéből pillanatok alatt érheti el a városi forgatagot, annak minden pozitívumával és ismét pillanatok alatt hazaérve, nyugodt, kiegyensúlyozott környezetben találhatja magát.

Az Arcus Udvar plusz kuriózuma, hogy az ókori Római, Alsó-Pannónia tartomány északkeleti központjának területén helyezkedik el.

 

Arcus Udvar Mindenhez közel.